Man grapt dat zijn thuisblijvende vrouw ‘nooit iets doet’. Dit is haar video om het tegendeel te bewijzen

Gemma Jones is fulltime huismoeder en dat wordt door haar man wel al eens onderschat. “Volgens mij doe jij een hele dag niks”, zegt hij vaak al grappend. Maar die ene keer dat hij het zei, was te veel en dus besloot Gemma om hem te tonen dat ze wel degelijk een hele dag druk in de weer is.

tica

“Mijn man heeft onlangs zijn eigen zaak opgestart waardoor hij veel van huis is”, zegt de Britse Gemma aan Mirror.co.uk. “Ik ben natuurlijk altijd thuis als huismoeder, maar mijn man heeft daar een verkeerd beeld over. Wanneer hij vertrekt naar zijn werk zegt hij altijd: ‘Geniet van je vrije dag!’ Of: Veel plezier met het niks doen vandaag!’. Ik was het beu en besloot hem het tegendeel te bewijzen.”

In een timelapse video van 8 minuten toont Gemma hoe ze bezig is met het huishouden, haar 2-jarige zoon Kayle en zoveel meer. “Aan mijn lieve man: Als je je nog eens zou afvragen wat ik een hele dag gedaan heb, dan heb je hier het antwoord: Ik ben een hele dag een moeder geweest. En daarnaast ook nog kuisvrouw, persoonlijke chauffeur, kokkin, verpleegster, speelvriendje, en zoveel meer.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen