Prins Louis werd vandaag gedoopt.
Volledig scherm
Prins Louis werd vandaag gedoopt. © Reporters - Fotomontage HLN

IN BEELD. Britse prins Louis in intieme kring gedoopt

Prins Louis, het derde kind van de Britse prins William en zijn vrouw Catherine, is maandag gedoopt. Dat gebeurde tijdens een kleine besloten ceremonie in de kapel van St. James's Palace in Londen.

6 reacties

  • Daniella Van Coninckxloey

    6 jaar geleden
    Prinses Charlotte. zet de pers te kijk ... Karakter, van haar grootmoeder Diana ??? Wie weet ..
  • Joke T'Joen

    6 jaar geleden
    GEEN commentaar op de outfit van Meghan deze keer???
  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    Mooi voor die mensen, maar walgelijk voor de rest van de mensheid dat ze al die internationaal aandacht krijgen. Als we kijken naar de Britse koninklijke geschiedenis, zijn het mensen die zich zouden moeten verstoppen uit schaamte voor alle leed die ze eeuwen aan de mensheid hebbben veroorzaakt. Lang en gezonde leven voor die baby, maar ik ben dit onverdiende aandacht kotsbeu.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Kate Middleton ziet er weer afgepeigerd uit. Heeft ze weer gerookt tijdens de zwangerschap? En wat heeft pipa aan?
  • Elisa deJong

    6 jaar geleden
    Huh.. ik lees in de eerste 3 hoofdstukken van Marcus Mattheus Johannes en Lukas, dat de Here Jezus daar gedoopt wordt en daar is Hij geen baby.. Hij is toch het voorbeeld voor christenen?? Er staat dat de doop een begrafenis is van je oude leven. Hoe kan een baby het oude leven begraven. Hij of zij kan nog niet eens beslissen of hij of zij dat wel wil.. Hier klopt iets niet, wilde de Queen misschien daarom er niet bij zijn...