EPA
Volledig scherm
© EPA

Cranberries-zangeres Dolores O'Riordan in besloten kring begraven

Dolores O'Riordan is vandaag, dinsdag, naar haar laatste rustplaats gebracht. De Cranberries-zangeres, die een week geleden overleed, is in Limerick in besloten kring begraven naast haar vader Terence die in 2011 overleed.

1 reactie

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Erg voor de familie en voor de kinderen Ze heeft dus zelfmoord gepleegd.. het leven kan zo schoon zijn .. veel te jong !!!!!
  1. Foto’s gemaakt door kunstmatige intelligentie zet mama van Katy Perry op het verkeerde been: “Ik was niet op Met Gala”
    Celebritie

    Foto’s gemaakt door kunstmati­ge intelligen­tie zet mama van Katy Perry op het verkeerde been: “Ik was niet op Met Gala”

    Katy Perry (39) stuurde gisteravond haar kat naar het Met Gala wegens haar drukke werkschema. Toch waren haar fans én haar moeder even in de war toen ze plots foto’s op het internet zagen circuleren van de zangeres op de trappen. Een fan had namelijk aan de hand van kunstmatige intelligentie foto’s gecreëerd die op de popster leken; zelfs de outfit op de beelden paste binnen het thema ‘The Garden of Time’.
  2. EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”

    “Ik verwacht geen complete vrijspraak in beroep. Maar ik verwacht wel een eerlijker proces.” Dat zegt Helena Catoir, de 24-jarige verloofde van Dennis Black Magic (49), nu de ex-pornoproducent in beroep gaat tegen zijn veroordeling voor het verkrachten van acht vrouwen. In een exclusief gesprek met ‘Dag Allemaal’ - én met Dennis Black Magic zelf, die ons vanuit de gevangenis te woord staat - stelt ze zich meer dan één vraag bij de werkwijze van de rechtbank. “Eén meisje heeft brieven gestuurd waarin ze schrijft dat hij haar niet heeft verkracht. Resultaat: tóch veroordeeld.”