Photo News
Volledig scherm
© Photo News

België heeft tweede hoogste belastingdruk voor bedrijven in Europa

BELASTINGENDe belastingdruk voor bedrijven in België is dankzij de taxshift van de federale regering gedaald. Maar omdat Italië een grotere inspanning leverde, stijgt ons land van de derde naar de tweede stek in Europa, na Frankrijk. Dat leert de jaarlijkse studie 'Paying Taxes' van consultancybedrijf PwC.

25 reacties

  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    Correctie Belgie heeft de tweede hoogste belastingdruk op: INKOMEN UIT ARBEID!!!Al de rest betaald hier niks , een schijntje of weinig. Dat is de kracht der "verandering"
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Proficiat, en nu met zijn allen op bezoek bij de koning. Opnieuw een BRONZEN medaille. Wat zijn wij toch een geweldig volk !
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    gemiddelde in EU is 40, in België 57 dus effe 42% meer belastingen dan de buurlanden! In feite zouden we dan 40 procent meer service van de staat moeten verwachten dan in de buurlanden dus waarom hebben we de laagste pensioenen? Waar gaat al het geld naartoe?
  • Daniel Wouters

    6 jaar geleden
    Bij elke belastingverhoging naar bedrijven toe betaald de burger de rekening,bv kilometerheffing vrachtwagens had het gevolg dat de prijzen werden verhoogd ,alles word gewoon doorberekend naar de consument.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    En spreken we nog niet van de "heffingen " van deze nva regering.