Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker
Volledig scherm
Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker © EPA

Kim Cattrall reageert op politieke droom Cynthia Nixon, maar is niet erg enthousiast

CelebritiesCynthia Nixon zou graag gouverneur van New York worden. Waar haar 'Sex and the City'-collega Kristen Davis meteen haar steun toonde en zelfs al geld doneerde aan haar campagne, reageert actrice Kim Cattrall eerder koeltjes op het hele gebeuren. 

1 reactie

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Met sex wordt je zelfs president van de VS dus
  1. KIJK. Topmodellen en beste vriendinnen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium
    Celebrities

    KIJK. Topmodel­len en beste vriendin­nen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium

    Mariah Carey (55) kreeg een heuse verrassing tijdens haar optreden in Las Vegas. Heidi Klum (50) en Tyra Banks (50) doken plots naast haar op, op het podium. Als echte fashionista's werkten ze de make-up van Carey bij en ook haar haren werden onder handen genomen. Heidi en Tyra zijn al 27 jaar lang bevriend en werkten geregeld samen op de catwalk en in fotoshoots. Zo waren ze beiden ook Victoria’s Secret Angels. “Heidi, voor altijd mijn dierbare engel”, schrijft Tyra bij een foto van hun twee.
  2. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.