© BELGA

Metejoor moet optreden annuleren door ziekte: “Sorry, het is met veel pijn in het hart”

Metejoor moet zijn optreden dat vanavond gepland stond in het Schiervelde Stadion in Roeselare op het laatse nippertje afzeggen. Amper enkele uren voor het optreden laat de zanger via zijn Instagram weten dat de show geannuleerd is door ziekte.

vea

“Met veel pijn in het hart moet ik de show van vanavond annuleren door ziekte”, schrijft Metejoor onder een post op Instagram. “Mijn team zet alles in het werk om zo snel mogelijk een nieuwe datum te vinden. Alle ticketkopers zullen hierover asap worden gecontacteerd.”

Maar voor sommige fans zal het nieuws misschien al te laat komen. “Sorry aan alle mensen die reeds de verplaatsing hebben gemaakt of nog onderweg zijn”, laat de zanger nog weten.

Ook voor zijn team komt de annulering van het optreden onverwacht. “Via deze weg een dikke knuffel aan de crew die reeds alles in gereedheid hadden gebracht alsook een grote ‘DANKUWEL’ aan alle organisatoren binnen het Schiervelde Stadion die de handen uit de mouwen hebben gestoken.”

Maar niet getreurd voor de fans die een kaartje hadden voor het optreden van vanavond. Want uitstel is geen afstel volgens Metejoor. “Ik kijk er naar uit om samen met jullie deze dag in te halen! Tot heel snel.”

LEES OOK. Marthe even vervangen bij K3 door ziekte: Charlotte neemt over in musical ‘De 3 biggetjes’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER