Steven (17) vertrok dinsdagochtend naar school, maar kwam nooit aan: politie vraagt om opsporingsbericht zo veel mogelijk te verspreiden

© g

De politie van het arrondissement Ieper vraagt om het volgende opsporingsbericht zo veel mogelijk te verspreiden. Wie zag Steven J. , een zeventienjarige jongen uit Wervik die dinsdagochtend rond 7.30 uur naar school vertrok, maar daar nooit aankwam?

mtm

Steven J. (17) uit Wervik vertrok dinsdagochtend rond 7.30 uur naar school. Steven lijdt aan autisme en volgt les in het bijzonder onderwijs in een school in Kortrijk. Hij gaat normaal elke dag met de bus naar de les. Daarvoor moet hij elke ochtend wachten aan de halte in de Mesenstraat in Wervik.

Dinsdagochtend was Steven echter niet aanwezig toen de schoolbus arriveerde. Sindsdien heeft niemand hem meer gezien. Kort voor de middag werd hij bij de politie als vermist opgegeven.

“Steven is niet zelfredzaam in vreemde situaties”, luidt het bij de politie. “Hij is niet in het bezit van een gsm, geld of identiteitsdocumenten. Hij heeft enkel een buskaart van de school met zijn pasfoto erop bij.”

“Steven is tussen de 1,8 en 1,9 meter groot, heeft een slungelachtige houding en heeft kort donkerbruin haar. Hij draagt een zwarte jas met kap, een zwarte joggingbroek, zwarte schoenen met elastiek sluiting en een wit T-shirt.”

Wie Steven ziet of mogelijk meer weet, gelieve de politie in te lichten op het nummer 057/23.05.00 of 056/23.46.20.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen