Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Federer blijft zonder setverlies -Djokovic goed op dreef - Goffin-killer struikelt over Fognini

Australian OpenDe Fransman Julien Benneteau (ATP 59), donderdag in de tweede ronde van de Australian Open te sterk voor onze landgenoot David Goffin (ATP 7), is er niet in geslaagd door te stoten naar de achtste finales. De 36-jarige Fransman ging in vijf sets (3-6, 6-2, 6-1, 4-6 en 6-3) onderuit tegen de Italiaan Fabio Fognini (ATP 25).

0 reacties

  1. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.
  2. Ash Barty doet Australiërs uit de bol gaan: thuisspeelster klopt Danielle Collins in finale Australian Open
    Play
    Australian Open
    2

    Ash Barty doet Austra­liërs uit de bol gaan: thuisspeel­ster klopt Danielle Collins in finale Australian Open

    De hoop van een natie vervuld. Ash Barty, de eerste Australische vrouw in de finale in Melbourne Park sinds 1980, brengt een land in feeststemming. Met 6-3, 7-6 (7/2) trekt zij aan het langste eind tegen de Amerikaanse Danielle Collins (WTA 30). De partij leek op een driesetter af te stevenen, maar Barty vocht in de tweede set bij een 1-5 achterstand nog helemaal terug. Een last gaat van de schouders van het 25-jarige nummer één van de wereld: haar eerste Australian Open, na eerder Roland Garros (2019) en Wimbledon (2021). Zonder setverlies bovendien. Na 44 jaar is het bij de vrouwen opnieuw ‘Down Under’ boven in de Rod Laver Arena.