Oorwurmen
Volledig scherm
Oorwurmen © rv

Van deze 7 nummers is bewezen dat ze het langst in je hoofd blijven hangen

ShowbizzIn 'Make Belgium Great Again' vond Kempenaar Edwald Demolder (86) na bijna zeventig jaar éindelijk de titel en uitvoerder van het liedje dat al zo lang in zijn hoofd zit. Van deze zeven nummers is bewezen dat ze bijna niet uit je hoofd verdwijnen.

9 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Voor hen die het nummer van Journey niet kennen, je bent nooit te oud om iets bij te leren. Ga op Spotify maar een snuisteren tussen Amerikaanse poprock van de jaren 70-80-90. Je gaat nog van die pareltjes tegenkomen.
  • Lobs Huygens

    6 jaar geleden
    Goede lijst, ik lees dat de meeste Don’t stop believing niet kennen. Ik verzeker je 1 keer je het hebt opgezet ga je het niet meer vergeten
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    De opsteller van dit lijstje heeft duidelijk geen weet van de honderden wat zeg ik duizenden parels van songs die vanaf de jaren '30 tot en met de jaren '70 werden uitgebracht. En op dit moment zitten 5 fantastsche McCartney-songs uit zijn recent album Egypt Station voortdurende met elkaar slag te leveren in mijn muzikale hoofd. Da's wat anders dan Journey of getikte Gaga. Da's MUZIEK !
  • Elvire Poireau

    6 jaar geleden
    Ook hevige muziekliefhebber maar Journey wie is dat?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    ik ken een beter klein klein kleuterke past eigenlijk overal in belgie en in vlaanderen,alleen dan dat dit liedje veel volwassener klinkt dan heel belgie en vlaanderen samen ,en wat die liedjes betreft een ,en de rest ken ik niet en ik ken er begot vele hoor