JDK/Tirol Cycling Team
Volledig scherm
© JDK/Tirol Cycling Team

De Gramartboden: op deze steile muur wordt volgende zondag het WK in Innsbruck beslist

WielrennenSnel naar de hel én traag naar de hemel: de keuze die Bazart nog kreeg, stelt zich op de Gramartboden niet. Sterven doe je er hoe dan ook. De kunst wordt om het volgende week zondag, in volle finale van het WK voor profs in Innsbruck, net iets trager te doen dan de rest. Wie daar in slaagt, ziet een regenboog verschijnen.

6 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    laat ons hopen op geen regen en geen dodelijke ongevallen,dit is naar mijn bescheiden mening ,geen wereldkampioenschap waardig,te steil te smal en wegen zoals in belgie gewoon slecht
  • Chris Goossens

    6 jaar geleden
    Inderdaad Eric Maier: Dit hoort eigenlijk niet meer in een wegrit thuis. Steeds weer wil elke organisatie straffer doen als ooit tevoren. En organisaties als UCI gaan hier rustig in mee. Jammer, écht jammer voor de sport.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    25% hoort eigenlijk niet thuis in een wegkoers. Meestal zijn de verschillen ook klein te nomen en is het gewoon een uitputting slag op de kracht, minder op puur klimvermogen. En het kiezen van de juiste versnellingscombinatie voor men start. Ik voorspel dat de koers heel lang gesloten blijft. mogelijk pas in de voorlaatste ronde of zelfs de laatste. 20km koers waarvan de rest automatisch de rol zal lossen zoals in een LBL.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Een WK parcours van 2 meter breed , is WK onwaardig. Hoeveel heeft UCI hier gekregen om dit goed te keuren ? Hopelijk geen regen !
  • Wilfried DE HERT

    6 jaar geleden
    De Belge' moeten eigenlijk niet mee rijden.