Jong KV Mechelen - Tempo Overijse

Tweede Afdeling VV B Voetbal

Jong KV Mechelen wint sensationeel duel met Tempo Overijse

Jong KV Mechelen won zondag het thuisduel met Tempo Overijse. De wedstrijd eindigde op 6-4.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Jong KV Mechelen via Ilyas El Gharbi in de 24ste minuut. Kyell Lénaers bracht in de 27ste minuut Tempo Overijse op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Xander Van Der Velde Jong KV Mechelen opnieuw op voorsprong. Alexandre Stanic vergrootte in de 53ste minuut de voorsprong voor Jong KV Mechelen. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Thomas Nzinga Ngimbi namens Tempo Overijse. In de 77ste minuut deed Nzinga Ngimbi de tegenstander nogmaals pijn en maakte gelijk namens Tempo Overijse. Één minuut later kwam Tempo Overijse op voorsprong. Lénaers passeerde nog een keer de doelman. Noé Rottiers passeerde zes minuten later de doelman en maakte gelijk voor Jong KV Mechelen. Drie minuten later passeerde Kobe Bohets de doelman en kwam Jong KV Mechelen op voorsprong. Één minuut later vergrootte Jong KV Mechelen de voorsprong. Van Der Velde passeerde nog een keer de doelman.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Jong KV Mechelen één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Tempo Overijse één overwinning en vier nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 24' El Gharbi 1-0, 27' Lénaers 1-1, 50' Van Der Velde 2-1, 53' Stanic 3-1, 63' Nzinga Ngimbi 3-2, 77' Nzinga Ngimbi 3-3, 78' Lénaers 3-4, 84' Rottiers 4-4, 87' Bohets 5-4, 88' Van Der Velde 6-4.

GELE KAARTEN: 57' Delvaulx (Tempo Overijse), 82' El Gharbi (Jong KV Mechelen).