Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Quick.Step kroont zich voor vierde (en laatste) keer tot wereldkampioen in de ploegentijdrit

WK wielrennenQuick.Step is in Oostenrijk wereldkampioen in de ploegentijdrit geworden. De ploeg van manager Patrick Lefevere haalde het voor Team Sunweb en BMC. Voor Quick.Step is het de vierde wereldtitel in zeven jaar tijd.

21 reacties

  • Jacques Deschryvere

    6 jaar geleden
    Jos Dedecker ik denk dat je het bij het rechte eind hebt.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    De laatste keer voor merkenteams. Men denkt erover van het voor landenteams te gaan organiseren omdat anders bij merkenteams enkelen sterk bevoordeeld zijn door hun groot budget. Bij landenteams zie ik dan vooral 1 ploeg winnen : SKY. want geen nekel land heeft zoveel geld over als SKY voor GB. Dus de uitleg van de UCI is eigenlijk onzin. Geef toch maar opnieuw merkenteams WK tijdrijden.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Ja Ronny, wij kennen ondertussen wel de internettrollen wel, inbegrepen diegenen die de waarheid niet willen onder ogen zien. Dat is ook liegen.
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Heren, ik ken geen enkele renner naast gouden Greg die met zoveel geluk olympische goud heeft behaald door een opeenvolging van omstandigheden (De Cauwer en Wuyts wisten te zeggen dat het over en uit was tot Fuglsang eraan kwam) en die dat nooit heeft toegegeven. Of blijft u dat ontkennen?
  • Pedro Gonzalez

    6 jaar geleden
    Hallo Dirk , lees het volledige artikel. Gouden Greg himself zegt wat de afspraak met Küng was. Ik bedoel, misschien niet alleen naar de televisie kijken, vóór u ongepaste opmerkingen maakt.