Pieter Timmermans van het VBO.
Volledig scherm
Pieter Timmermans van het VBO. © Photo News

Van werkgevers en advocaten tot immobiliën: beroepsverenigingen reageren (voorzichtig) positief op begroting

BinnenlandHet Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) vraagt een snelle invoering van de fiscale maatregelen in het kader van de begrotingscontrole. De werkgeversorganisatie is tevreden dat de federale regering de begrotingscontrole afrondde zonder bijkomende lasten op het bedrijfsleven. De armoedegrens blijft echter een streefdoel dat veraf is, zegt Caritas in een reactie. 

9 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Ze hebben ons liggen gehad en toch stemmen op Nva, ik zou de btw op voeding naar 200% brengen en nog zouden ze stemmen op de NVA!
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Ik pas altijd op voor mensen men een vinger omhoog.
  • jo vandenberghe

    6 jaar geleden
    Zoals we van deze donkerblauwe regering gewoon zijn,de cadeaus voor deze die ze al lang niet meer nodig hebben.De kruimels voor deze die al altijd uit de boot vallen!
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De staatsschuld stijgt met 507 € per seconde . Kunnen ze bij voka ook niet rekenen ?? Per seconde hé maal 60= één minuut maal 60 = één uur ! komaan voka voorzichtig positief ?? en ons hebben ze zitten met de verhoging van de accijnzen op brandstof( en het zal in stapkens omhoog gaan )
  • eric loyens

    6 jaar geleden
    En weer worder de cados gegeven aan het bedrijfsleven en de gewone Werkman als. De berekening niet klopt zoals gewoonlijk mag de put vullen