Lokaal netwerken was het hoofddoel van deze avond.© lokaal bestuur

350 gasten voor lokale ondernemersavond

Wuustwezel -

Wuustwezelse ondernemers en zelfstandigen verzamelden donderdagavond aan de historische site Verellen in Gooreind voor de zesde ondernemersavond van het lokaal bestuur Wuustwezel. Meer dan 350 gasten tekenden present voor het netwerkevenement.

Het bedrijfspand van Metec Belgium, Plasticor-Infra en Traffimex zorgde voor een geschikt decor. Voor velen was het een eerste kennismaking met wat zich achter de historische gevel van de voormalige sigarenfabriek bevindt. Na speeches van burgemeester Wouters (CD&V), schepen Pieter Cools en de gastheren, was er tijd om te netwerken en bij te praten. Er waren infostands van Voka, Unizo, Landelijke Gilden, Unizo, 100% Lokaal en Monnikenheide-Spectrum.

“Deze avond bood deelnemers een uitgelezen kans om eerste contacten te leggen of elkaar beter te leren kennen,” vertelt schepen van Lokale economie Cools (CD&V). “Dit was een platform voor ontmoetingen met vertegenwoordigers van o.a. Voka, Unizo en de landbouwsector. Een nieuwe samenwerking met het platform 100% Lokaal werd aangekondigd, net als een ambitieus plan voor verregaande digitalisering van het lokaal bestuur. Een grote stap vooruit in onze dienstverlening”, aldus schepen Pieter Cools. (vw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners