Meghan, Duchess of Sussex
Volledig scherm
Meghan, Duchess of Sussex © Photo News

Britse tabloids zijn er zeker van: Meghans haar gaat zwangerschap verraden

RoyaltyDe Britse tabloids denken te weten hoe ze aan Meghan, de hertogin van Sussex, al in een vroeg stadium kunnen zien dat ze in verwachting is. Eerder in elk geval dan dat Kensington Palace een eventuele zwangerschap aankondigt of dat de echtgenote van prins Harry ruimer vallende kleding moet gaan dragen.

0 reacties

  1. Van nieuwslezeres, fitnessleraar of ex-druggebruiker tot in het paleis: deze royals bewijzen dat sprookjes soms écht bestaan
    PREMIUM
    Royalty

    Van nieuwsleze­res, fitnessle­raar of ex-druggebrui­ker tot in het paleis: deze royals bewijzen dat sprookjes soms écht bestaan

    In ‘Máxima’ krijgen we te zien hoe de vonk tussen het Nederlandse vorstenpaar destijds oversloeg. Willem-Alexander (57) was te gast op een feestje in Sevilla als kroonprins, Máxima (53) was er als fotografe. Geen liefde op het eerste gezicht, maar toch het begin van iets moois. En zij zijn niet de enigen die elkaar op opvallende wijze vonden. Van Filip en Mathilde tot Charles en Camilla: ‘Dag Allemaal’ maakt een overzicht van de meest spraakmakendste koninklijke liefdesverhalen.
  2. Haar moeder is prinses Stéphanie, haar vader werd betrapt met Miss België Naakt: wie is Pauline Ducruet, de ‘kameleon’ van Monaco?
    PREMIUM
    Royalty

    Haar moeder is prinses Stéphanie, haar vader werd betrapt met Miss België Naakt: wie is Pauline Ducruet, de ‘kameleon’ van Monaco?

    Pauline Ducruet, de oudste dochter van prinses Stéphanie (59) van Monaco, is dertig geworden. Ze heeft al een kleurrijk leven gekend: Pauline groeide op in het circus, was een olympisch duikster en ontwerpt dezer dagen kleding. Er is nu een documentaire op komst over Stéphanies ‘mini-me’, maar wie is ze écht? ‘Story’ neemt haar parcours onder de loep. “Ik zag mijn mama zich klaarmaken voor gala’s met diamanten op haar hoofd, maar de volgende dag bracht ze ons naar school in een gescheurde jeans.”