Gina Rodriguez
Volledig scherm
Gina Rodriguez © Evan Agostini/Invision/AP

'Jane The Virgin'-actrice betaalt schoolgeld van student zonder papieren

Celebrities'Jane The Virgin'-actrice Gina Rodriguez (33) heeft beslist om een studente zonder papieren te helpen. De actrice zal het schoolgeld betalen voor de opleiding van het meisje. 

2 reacties

  • frank triolet

    6 jaar geleden
    Haha in Hongarije kreeg ze een boete, en terecht
  • Mario Adams

    6 jaar geleden
    Kan ik haar mijn rekeningnummer mailen..?
  1. Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Oscar-incident heeft hem veranderd”
    PREMIUM
    celebrities

    Twee jaar nadat hij Chris Rock in gezicht sloeg, maakt Will Smith z’n comeback: “Os­car-incident heeft hem veranderd”

    In de twee jaar na de beruchte Oscar-klap heeft Will Smith (55) zich koest gehouden, maar daar komt nu een einde aan. Afgelopen weekend stond hij al op het podium van het Amerikaanse festival Coachella en over anderhalve maand - met de release van ‘Bad Boys 4’ - is de comeback van de Hollywoodster helemaal compleet. Maar hoe zal zijn terugkeer naar de showbizzwereld precies verlopen? En waar heeft de acteur de afgelopen periode gezeten? “Hij is geboekt om in een aantal grote Amerikaanse tv-shows te verschijnen.”
  2. Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientology: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”
    PREMIUM
    Celebrities

    Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientolo­gy: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”

    Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met de invloed van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.