Voetbal Limburgse reeksen

HERBELEEF. Naast Belisia veroveren ook Umitspor, Meldert en Eigenbilzen titel

Spanning troef zondag in de Limburgse voetbalreeksen. Belisia kroonde zich dankzij een 1-0-winst tegen Jong KV Mechelen tot kampioen in 2B na verlies van Sp. Hasselt bij Rupel Boom. In de provinciale reeksen kroonden Umitspor (3C), Meldert (4A, dat op de slotdag profiteerde van een misstap van leider Herk FC B) en Eigenbilzen (4C) zich tot kampioen. Volg de ontknoping hier live!

Arno Schepers/Rob Mertens/rusm/pn/edst/kj/ms
Rob Mertens
ALGEMEEN: Belisia profiteerde van de nederlaag van Sporting Hasselt om de titel in 2B op zak te steken. In de provinciale reeksen kroonden Umitspor (3C), Meldert (en dus niet Herk FC in 4A) en Eigenbilzen (4C) zich tot kampioen.
Bschijns
VIERDE PROVINCIALE D: Nog steeds 0-0 in Maasland B - Bree-Beek B. Maasland moet winnen om de eindronde te mogen spelen. Anders is het laatste ticket voor de bezoekers.
Rob Mertens
VIERDE PROVINCIALE A. Meldert is kampioen, het profiteert van de misstap van Herk FC B om de titel in 4A op zak te steken.
Rob Mertens
VIERDE PROVINCIALE A. Herk FC B geeft zich nog niet gewonnen.  Kindermans zorgt vanop de stip voor de aansluitingstreffer (3-2) tegen Torpedo B.
Geert Stienissen
TWEEDE PROVINCIALE B: Wat een verrassing. KFC Hamont moet testen na 1-1 tegen Kadijk, in een wedstrijd gekleurd met rode kaarten. Kattenbos zakt rechtstreeks ondanks een knappe zege in Hechtel (1-3). THES B (1-3 in Anadol) en As-Niel (0-5 in Leopoldsburg) zijn zeker van behoud.
Geen verrassing bovenin, want Turkse FC pakt het laatste eindrondeticket.
Rudi Smeets
TWEEDE AFDELING VV: Belisia is kampioen, dolle taferelen in Sportpark Katteberg
Peter Nys
TWEEDE AFDELING VV: Afgelopen. Hasselt verliest van Rupel Boom en moet de titel aan Belisia laten. 
Rob Mertens
DERDE AFDELING VV. Dankzij een hardbevochten stuntzege tegen kampioen Termien heeft KVK Wellen met 2-1-winst zich verzekerd van het laatste eindrondeticket in 3B.
Bschijns
VIERDE PROVINCIALE D: De spelers van Ellikom vieren het eindrondeticket met de supporters.
Rob Mertens
VIERDE PROVINCIALE A: Torpedo Hasselt B lijkt Meldert aan de titel in 4A te helpen. Arno De Swert tekent voor de 3-1 tegen Herk FC B. 
Peter Nys
TWEEDE AFDELING VV: 3-2 voor Rupel Boom. Iedereen op de banken in Boom. Uitgerekend Limburger Jordy Mathei nekt Hasselt. Het Boomse publiek zingt massaal 'Bilzen kampioen'. 
Rudi Smeets
TWEEDE AFDELING VV: Belisia wint met 1-0, Martin-Suarez slikte in minuut 90 nog geel.

Eddy Stienissen
DERDE PROVINCIALE C: Umitspor is kampioen in 3C na een 1-3-zege tegen Grimbie 69.
Geert Stienissen
TWEEDE PROVINCIALE B: THES B viert de redding na de 1-3 op het veld van Anadol.

xx

Aangeboden door onze partners