Dochter Clinton neemt het op voor zoon Trump

Barron Trump in het gezelschap van zijn ouders. © AP

Chelsea Clinton, de dochter van president Trumps rivale Hillary Clinton, neemt het op voor Barron Trump. Als voormalig ‘first kid’ vindt ze dat ook hij recht heeft op een onbezorgde jeugd.

Wle

Directe aanleiding zijn de denigrerende opmerkingen die Barron Trump kreeg over de kledij die hij de voorbije zomerdagen droeg. Zo schreef de Daily Caller dat hij zich eindelijk moet beginnen kleden zoals je van iemand in het Witte Huis kunt verwachten.

Chelsea Clinton trok zich de opmerkingen erg aan. Clinton zelf heeft de voorbije maanden herhaaldelijk uitgehaald naar vader Trump, maar ze nam het al regelmatig op voor Barron. Ook nu. ‘Het is tijd om hem met rust te laten, en hem de kindertijd te geven die hij verdient’, schreef ze op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Clinton was nog net geen 12 jaar toen haar vader Bill in 1992 president werd. Ze bracht haar tienerjaren dan ook volledig door in het Witte Huis.