REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Sp.a boos: "Bankiers denken dat ze zich echt alles kunnen permitteren, tot de bevolking in hun gezicht uitlachen"

ING België duikt op in de Panama Papers. Via zijn bijkantoor in Genève heeft het de voorbije jaren - en nog zeer recentelijk - bankrekeningen geopend voor postbusvennootschappen in Panama en op de Britse Maagdeneilanden, waar rijke Russen achter schuilgingen. Dat schrijven De Tijd, Knack en Le Soir. Sp.a reageert boos op het nieuws. "Hiermee wordt ook aangetoond dat er toch beter een onderzoekscommissie was geweest, zoals sp.a vroeg, zegt Peter Vanvelthoven in een mededeling.

220 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Natuurlijk, zij spelen casino met ons geld en als het meevalt steken ze de vette winst in hun zak en als het tegenvalt dan betaald het gepeupel en kunnen ze weer verder spelen en zelfs sancties opleggen aan de mensen waarvan ze het geld krijgen.
  • Carl Peeters

    6 jaar geleden
    SP.A hang de hypocriet niet uit, de banken zijn uw sponsors
  • jan boets

    6 jaar geleden
    banken zwaar straffen, geen meedelijden desnoods licentie intrekken
  • Rob Hoek

    6 jaar geleden
    Als je nou nog niet wakker geschud bent dan weet ik het niet meer. Waarom is in 2008 de crises ontstaan mien SP.A natuurlijk door die banken. De bankencrises in 2008 waren bijna alle banken failliet gegaan maar wie hielpen de banken weer overeind te zetten en ja hoor de SP.A en de rest van de kamer· Dus SP.A ga alsjeblieft niet van de domme houden.
  • franky van steenberghe

    6 jaar geleden
    Het zijn de goeie die het zeggen!!!!!!!