Districtsburgemeester van Deurne Tjerk Sekeris (N-VA).© Jan Van der Perre

Tjerk Sekeris wordt lijsttrekker voor N-VA Deurne bij districtsraadsverkiezingen

Deurne -

Tjerk Sekeris (N-VA), huidig districtsburgemeester in Deurne is opnieuw lijsttrekker voor N-VA bij de districtsraadsverkiezingen op 13 oktober. Met al tien jaar op de teller als burgemeester is hij geen onbekende in de Deurnse politiek.

Ik ben burgemeester geworden in moeilijk omstandigheden, vandaag 10 jaar geleden, maar ik heb er mij volledig in gesmeten”, klinkt het bij Sekeris. “We hebben geïnvesteerd in pleinen en straten in alle buurten van Deurne. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in de verbetering van de verkeersveiligheid en hebben we de lokale economie gestimuleerd.”

“Door de coronacrisis, de cyberaanval en oorlog in Oekraïne, hebben we in sommige dossiers vertraging opgelopen”, gaat hij verder. “In een ideale wereld zouden de Ter Rivierenlaan, Tweemontstraat, Frank Craeybeckxlaan, Lakborslei, Wouter Haecklaan en de Te Couwelaerlei al afgewerkt moeten zijn.”

Met het oog op een derde termijn wil Sekeris zijn werk voortzetten. “Samen met de 80.000 inwoners wil ik blijven bouwen aan een Deurne waar iedereen kansen krijgt en gelukkig kan zijn. Samen met een bijzonder sterke lijst kandidaten wil ik daar aan blijven werken, want wij zijn wel Deurne!”

(ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER N-VA Antwerpen