Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. KIJK. Heldhaftige politieagenten kunnen 8-jarig meisje redden uit brandend appartement

    KIJK. Heldhafti­ge politie­agen­ten kunnen 8-jarig meisje redden uit brandend apparte­ment

    Het Henderson Police Department in Nevada heeft een 8-jarig meisje kunnen redden uit haar woonplaats waar een brand woedde. Bij aankomst ziet de politie hoe de ramen van het appartement al verbrijzeld waren en er rook en vlammen uit het appartement kwamen. Volgens informatie van de agenten zitten binnen een kind en haar moeder vast en dus besluiten ze het appartement binnen te gaan. Eenmaal binnen wordt een 8-jarig kind al snel aangetroffen. Het meisje is duidelijk overstuur en roept de hele tijd om haar moeder. Uiteindelijk worden nog twee honden gered uit het appartement. Voor de rest blijkt er niemand aanwezig.
  2. RECONSTRUCTIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotioneerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere

    RECONSTRUC­TIE. “Elke keer dat zijn vrouw ter sprake kwam, raakte Hans geëmotio­neerd. Wat achter die emoties zat, wist ik natuurlijk niet”

    Plots was ze wég, op 12 november 1994. Was ze gevlucht, weg van man en zoon, in de greep van een psychose? Of zou haar lichaam na een wanhoopsdaad ergens in de Leiemeersen liggen? Maar niemand keek naar de andere aanwijzingen - ze was zonder paspoort vertrokken, er was een stuk tuin omgewoeld, haar man werkte elke poging om grondig te zoeken tegen. Dus bleef Annie De Poorter 30 jaar liggen waar haar man Hans D. haar had begraven. Dit is het verhaal van een web van leugens en gemiste kansen.
    Sint-Martens-Latem