Selah Sue.
Volledig scherm
Selah Sue. © Disneyland Paris

Verrassend: Selah Sue gaat optreden in Disneyland Paris met jazzy Disneymuziek

MuziekSelah Sue (29) mag eind september de Assepoester in zichzelf helemaal naar boven halen. De Leuvense singer-songwriter staat op de affiche van 'Disney Loves Jazz' in Disneyland Paris. En daar is een heel goede reden voor.

1 reactie

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Ze kan misschien een deel van haar verdienste afstaan om het personeel van dat gedoe voor een keer een waardig loon te geven.
  1. ▶ Koen Wauters over televisietoekomst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertainmentshow op VTM te maken”
    HLN Mediawatchers
    9

    ▶ Koen Wauters over televisie­toe­komst: “Ik push, roep, trek en sleur om een nieuwe live entertain­ment­show op VTM te maken”

    Het ziet er dik naar uit dat 2024 één van de absolute topjaren uit de carrière van Koen Wauters wordt. Momenteel schittert hij met broer Kris in ‘Liefde voor Muziek’, straks mag hij samen met Julie Van den Steen het nieuwe VTM-programma ‘Sing Again’ aan elkaar praten en in de verte doemen nu al negentien uitverkochte Sportpaleizen voor ‘40 Jaar Clouseau’ op. En toch is de tv-honger van Koen nog niet gestild. “Ik droom van een Kriebels 2.0 en natuurlijk ben ik daar al aan het werken”, klinkt het in de HLN-podcast de ‘HLN-Mediawatchers’.
  2. Alex Callier van Hooverphonic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Alex Callier van Hooverpho­nic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”

    “Geike is eigenlijk altijd onze zangeres gebleven.” De nieuwe plaat ‘Fake Is The New Dope’ van Hooverphonic is het eerste album waaraan frontvrouw Geike Arnaert (44) geschreven heeft sinds haar vertrek uit de groep. De band, ook bestaande uit Alex Callier (52) en Raymond Geerts (64), is doorheen de jaren al meermaals veranderd van formatie, maar is nu meer dan ooit verenigd. Wij spraken het trio over nepheid, hoe Callier uit z'n depressie raakte en hoe ze op elkaars lip zitten. “Ik vind het fantastisch dat plastische chirurgie bestaat.”