Direct naar artikelinhoud

Herbeleef hoe The Great Old op eigen veld opnieuw niet kon winnen

Herbeleef hoe The Great Old op eigen veld opnieuw niet kon winnen
Beeld photo_news

Aftrap om 18uBosuilstadionOostende tankte vertrouwen tegen een zwak AnderlechtAntwerp heeft een slechte 3 op 15 achter de rug

91'

Antwerp zet nog een slotoffensief op poten en zet alles op alles. Vandamme krijgt de bal na een flipperkastsituatie in de voet, maar zijn schot dwarrelt naast.

90' GELE KAART

Gele kaart William Dutoit

88'

Milic bezwijkt onder de druk van Rodrigues en trapt de bal wild in hoekschop. Opnieuw haalt Antwerp hier geen voordeel uit en bij Oostende blijft Nkaka liggen.

85' WISSEL

Ivo komt in de plaats van Jonathan Pitroipa

84' WISSEL

Hasan Özkan komt in de plaats van Richairo Zivkovic

83'

Pitroipa trekt zijn motor nog eens op gang! Hij legt de bal af naar Vandamme, die slim de overtreding zoekt en die ook vindt bij Jali. Hairemans mikt de vrije trap vanuit een mooie positie kansloos over doel.

76' WISSEL

Joaquín Ardaiz komt in de plaats van Stallone Limbombe

78'

Bij Antwerp is het vet stilaan van de soep. Oostende voert de druk nog wat op en krijgt zo meer het overwicht.

73'

Zivkovic moet Oostende op voorsprong brengen, maar mist al vallend een beetje zijn schot. Canesin is kwaad, want zijn aflegger was perfect. Keert Oostende dan toch nog het tij?

Herbeleef hoe The Great Old op eigen veld opnieuw niet kon winnen
Beeld belga

71'

Pitroipa weer net niet!
Hairemans met een prachtige rush langs de zijlijn, voorbij drie Oostende-spelers. Een aanstormende Pitroipa komt enkele centimeters te kort om de bal binnen te tikken.

68' WISSEL

Zinho Gano komt in de plaats van Joseph Akpala

67' WISSEL

Brecht Capon komt in de plaats van Ramin Rezaeian

63'

Toch eens Oostende! Canesin neemt de bal heerlijk aan, zijn schot daarna mist richting en verdwijnt naast het doel van Bolat. Deze kansen moeten ze afmaken om Antwerp te verslaan.

Bekijk HIER de poging van Canesin!

62'

De bezoekers proberen onder de Antwerpse druk uit te geraken, maar slrodig voetbal zorgt er voor dat dit niet helemaal lukt. Het moet efficiënter.

58'

Hairemans met de plaatsbal!
Deze keer kiest Hairemans voor de plaatsbal in plaats van een wild schot. Dutoit neemt geen risico en duwt de bal in hoekschop. Op de counter van Oostende komt Bolat goed uit zijn doel en brengt de controle terug in de Antwerpse rangen.

Bekijk HIER de plaatsbal!

56'

Een slordige knal van Hairemans suist meters over het doel van Dutoit. Krijgt Antwerp op eigen veld nog het deksel op de neus als ze niet scoren?

Bekijk HIER het schot van Hairemans!

Herbeleef hoe The Great Old op eigen veld opnieuw niet kon winnen
Beeld photo_news

54'

Nkaka steekt de bal mooi diep naar Vandamme, die de bal meteen voorgooid. In eerste instantie komt er niets van, maar in de herneming probeert Oulare het met een omhaal. Dierick vindt het gevaarlijk spel en geeft de fout aan Lombaerts.

49' GELE KAART

Sébastien Siani haalt een counterende Canesin slordig onderuit en loopt tegen een gele kaart aan. Canesin blijft liggen en heeft meteen verzorging nodig. Zijn kous is helemaal aan flarden gescheurd.

Bekijk HIER de fout!

47'

Antwerp opnieuw het scherpst uit de startblokken! Limbombe trekt zich nog eens op gang langs de rechterflank, maar noch hij noch Oulare komen doorheen de gele muur van verdedigers.

45'

2e helft op gang gefloten

46'

1e helft afgefloten

45'

Na slecht uitvoetballen van Zivkovic kan Limbombe nog een keer aanleggen. Hij vergeet zijn schot laag te houden en zo staat het nog altijd nul tegen nul.

40'

Pitroipa laat de 1-0 liggen!
Arslanagic steelt de bal tussen drie spelers van Oostende en bereikt Hairemans. Die levert de bal magistraal af bij Pitroipa, die de bal pal op de paal mikt. De openingstreffer hangt echt wel in de lucht.

Bekijk HIER de misser van Pitroipa!

Herbeleef hoe The Great Old op eigen veld opnieuw niet kon winnen
Beeld photo_news

38'

Bolat heeft nog niet veel moeten presteren in deze wedstrijd, maar wat hij moet doen dat doet hij ook goed. Tot twee keer toe onderschept hij een scherpe voorzet van Oostende.

34'

Antwerp blijft aandringen! Het is Pitroipa die de bal na een dribbel aflegt tot bij De Laet, maar zijn plaatsbal stelt Dutoit niet op de proef.

Bekijk HIER het schot van De Laet!

31' GELE KAART

Gele kaart Andile Jali

29' GELE KAART

Na een stevige spurt lukt het Vandamme niet om op tijd terug in positie te komen. Hij trapt dan maar een tweede bal in het spel, zodat Dierick het wel moet stilleggen. Dat levert hem wel een domme gele kaart op.

Bekijk HIER de beelden!

28'

Bijna de owngoal van Tomasevic! Na een scherpe hoekschop van Hairemans, is het niet een speler van Antwerp die de bal raakt maar wel Tomasevic. Gelukkig voor hem rolt de bal net naast.

Bekijk HIER de beelden!

25'

Pitroipa neergehaald aan de rand van de zestien!
Dé uitgelezen kans voor Hairemans om zijn traptalent nog eens boven te halen. Het is echter Siani die er uiteindelijk voor gaat, maar zijn schot kan Dutoit niet verrassen.

Herbeleef hoe The Great Old op eigen veld opnieuw niet kon winnen
Beeld belga

23'

Antwerp speelt Oostende voor het eerst uit verband! Limbombe opent na een dribbel mooi tot bij De Laet. Die legt de bal breed naar Oulare, maar blokt dan diens voorzet zelf per ongeluk af. Een aanstormende Vandamme stond klaar om op doel te knallen.

19'

Na een stevig kopduel gaat het licht even uit bij Obbi Oulare. De spits van Antwerp blijft even levensloos liggen, maar kan al snel weer verder voetballen.

16'

Een risicovolle tackle van Nkaka draait gelukkig voor hem goed uit. Het enige dat Limbombe krijgt is een hoekschop, die door Dutoit op de lijn wordt tegengehouden.

Bekijk HIER de tackle van Nkaka!

12'

Daar is Antwerp voor het eerst! Limbombe duikt opnieuw de diepte in langs de rechterflank en deze keer krijgt hij ook de bal voor doel. Oulare knalt zonder lang na te denken keihard op doel, zijn poging suist langs de kruising.

Bekijk HIER de knal van Oulare!

10'

Stallone Limbombe wordt duidelijk onderuit gehaald net buiten de zestien van Oostende. Dierick ziet dit anders en laat verderspelen, ondanks luid boegeroep van de Antwerp-supporters.

Herbeleef hoe The Great Old op eigen veld opnieuw niet kon winnen
Beeld photo_news

8'

Slordig voetbal zwaait de plak momenteel op de Bosuil. De bal gaat daardoor snel over en weer, zonder groot doelgevaar.

5'

Deze keer is het Fernando Canesin die ook eens zijn kans waagt op een weggekopte hoekschop. Zijn schot ondergaat hetzelfde lot als dat van Jali en verdwijnt in het publiek.

Bekijk HIER het schot van Canesin!

2'

De eerste dreiging komt van Oostende! Jali krijgt de bal aan de rand van de zestien, zijn schot met buitenkant voet waait hoog over.

Bekijk HIER het schot van Jali!

0'

1e helft afgetrapt

17:13 zaterdag 17 februari 2018

Opstelling Oostende

Twitter bericht wordt geladen...

17:13 zaterdag 17 februari 2018

Opstelling Antwerp

Twitter bericht wordt geladen...