© Instagram Véronique De Kock

Véronique De Kock stelt nieuwe collectie voor in Botanic Sanctuary: “Het gaat nog niet zo goed met mij”

Vaak komen de grootste artiesten logeren in het Botanic Sanctuary op het Mechelseplein in Antwerpen voor ze naar hun optreden in het Sportpaleis gaan. Dinsdagavond was er geen optreden, maar was Véronique De Kock er gastvrouw tijdens een modedefilé van haar nieuwe collectie dameskleding.

debn

In maart was Véronique De Kock betrokken bij een auto-ongeval in Wommelgem. De voormalige Miss België stond aan een rood licht te wachten toen een aanrijdende wagen achteraan in reed op haar auto. Ze hield er een whiplash aan over.

Twee weken geleden deelde De Kock op haar sociale media dat ze met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. “Zo banaal was dat auto-accident zo te zien niet. Nooit durven dromen dat een whiplash zoveel uitstraling en pijn zou geven”, deelde ze toen met haar volgers.

LEES OOK. Véronique De Kock één maand na auto-ongeluk met spoed opgenomen in ziekenhuis

Dinsdag was De Kock gastvrouw op een evenement van Lifestyle Magazine met de nieuwe collectie van haar winkel. “Het werk blijft niet liggen, hé”, zegt De Kock met enige tril in haar stem. “Vlak voor de show heb ik nog een ontstekingsremmer genomen, het gaat dus niet zo geweldig met me. Ik loop drie keer per week naar de kinesist en morgen gaat de tweede spuit in mijn wervel. Maar de dokter zegt dat een operatie voorlopig niet aan de orde is.”

De Kock startte in 2015 met 1995 by Vero in Schilde. In 2019 verhuisde ze naar de Bredabaan in Brasschaat. “De eerste acht jaar met 1995 by Véro waren fantastisch, maar het laatste jaar is bijzonder zwaar geweest. Al is het wel een algemene tendens in de verkoop van kledij dat het veel moeilijker loopt.”

LEES OOK. Véronique De Kock opent kledingzaak 1995 by Vero op Bredabaan: “Iedereen is welkom bij mij”

Een specifieke reden kan de voormalige Miss België niet geven, wel denkt ze dat de levensduurte een factor is die bij veel mensen speelt. “Nochtans is de prijs van de kleding die ik verkoop niet hoog. Hoe vaak onze medewerkers te horen krijgen van klanten dat ze de prijs overschat hadden. De klant is meer en meer verwend en ik denk wel dat wat er allemaal gaande is in de wereld ook een rol speelt.”

Meer info kan je vinden op de website van 1995.

BEKIJK OOK. Véronique De Kock “met behoorlijke snelheid” aangereden in Wommelgem: “Maar ’t strafste, ik moest nog blazen”

BEKIJK OOK. Véronique De Kock één maand na auto-ongeluk met spoed opgenomen in ziekenhuis: “Nooit durven dromen dat whiplash zoveel pijn zou geven”

© ATV

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER