TDW
Volledig scherm
© TDW

Patrick Lefevere zag een sterk Quick.Step Floors-collectief, maar…: "We acteerden iets te nerveus"

WielrennenMan van de wedstrijd. Mooi, maar wat kocht hij er voor de rest mee, vroeg Zdenek Stybar zich terecht af. Quick.Step Floors drukte zeker zijn stempel op de finale, zag teammanager Patrick Lefevere. "Alleen: we hadden iets rustiger moeten blijven op de beslissende momenten."

6 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Bij Quick.Step gaan ze nog heel dikwijls aan Boonen in zijn beste jaren denken, het zijn allemaal zeer goede renners maar het zijn geen winnaars zoals Boonen er zeker een was!. Ze missen een renner die het kan afmaken in een grote klassieker, iedereen die een beetje verstand van wielrennen heeft weet dat zulke renners zeer dun gezaaid zijn!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Lefevere is een vakman, kent zijn job als 1 van de beste maar verliezen is daarom ook ,niet zijn sterkste punt en vandaag heeft Quick Step klappen gehad, Moet maar een stoppen Devenyns als knecht te gebruiken, ze offeren steeds een van hun top 3 renners op. Gilbert is nog een maand van zijn topvorm en Stybar staat er bijna. Wint misschien Kuurne wel
  • Guido Goyvaerts

    6 jaar geleden
    Lefevere wie is dat eigenlijk ?
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Stybar en Quickstep was inderdaad sterk, heel jammer dat Yves Lampaert net niet kon aansluiten bij Stybar, denk dat er dan wel meer kans was op winst.
  • Jean Schoups

    6 jaar geleden
    Lefevere zever niet. Quick Step kwam er niet aan te pas! Astana met drie renners controleerde alles ... en won!!!