Meghan en Harry
Volledig scherm
Meghan en Harry © Photonews

Meghan in lastig parket: "Ze vindt geen aansluiting bij Harry's vrienden"

RoyaltyMeghan Markle (37) staat bekend als een goedlachse dame die met iedereen overweg kan, maar dat blijkt niet echt het geval. Het botert namelijk helemaal niet tussen Meghan en de vrienden van haar man Harry (34). Ook al heeft ze die meerdere keren ontmoet.

3 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    bij echte vrienden speelt politiek geen rol. Ik heb zowel vrienden die rechts als die links zijn. So what.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    links is trendy,rechts is realistisch,groot verschil,de trendy's leven op kosten van de realisten,of zie ik dat verkeerd
  • Eduard Janssens

    6 jaar geleden
    Niet aantrekken Meghan je kan beter één enkele hebben dan meerdere valse die lachen in je gezicht en roddelen achter je rug of mes in je rug steken .
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.