LaLiga Santander / Speeldag 12

Málaga CF - RC Deportivo

3 - 2
Roberto Rosales15'Chory Castro63'Borja Baston84'
23'Lucas Pérez52'Fabian Schär

15' Doelpunt

1-0 Roberto Rosales
Assist: Chory Castro

33' Geel

Adalberto Peñaranda

42' Geel

Roberto Rosales

57' Wissel

in: Juanpi
out: Keko

57' Wissel

in: Javier Ontiveros
out: Esteban Rolón

63' Doelpunt

2-2 Chory Castro

63' Geel

Juanpi

65' Wissel

in: Borja Baston
out: Adalberto Peñaranda

84' Doelpunt

3-2 Borja Baston
Assist: Juanpi

88' Geel

Juan Carlos

23' Doelpunt

1-1 Lucas Pérez
Assist: Celso Borges

33' Geel

Guilherme

46' Wissel

in: Raúl Albentosa
out: Sidnei

52' Doelpunt

1-2 Fabian Schär

55' Geel

Fernando Navarro

62' Wissel

in: Pedro Mosquera
out: Federico Cartabia

64' Geel

Zakaria Bakkali

72' Wissel

in: Emre Çolak
out: Celso Borges

87' Geel

Luisinho

90'+1' Geel

Emre Çolak
Start wedstrijd 12:01 Plaats Málaga Stadion Estadio La Rosaleda Toeschouwers 24 563 Scheidsrechter Juan Martínez

Bakkali en Deportivo La Coruna lopen blauwtje op en gaan onderuit bij rode lantaarn

Zakaria Bakkali stond zondagmiddag in de basis bij Deportivo La Coruna dat op bezoek bij Malaga in de slotfase met 3-2 onderuit ging. Bakkali speelde de hele partij bij de bezoekers, die op een tegenvallende zestiende plaats staan. Malaga laat door de zege de rode lantaarn achter zich en staat nu achttiende.

Malaga-kapitein Roberto Rosales, in het begin van zijn carrière drie seizoenen op de loonlijst van AA Gent, bracht de thuisploeg na een kwartier op voorsprong met een knap kruiselings schot. De bezoekers herstelden zich dankzij goals van Perez (23.) en Schär (52.), maar een frommelgoal van Castro even voorbij het uur bracht de spanning terug in de partij. Baston (84.) velde in het slot met een stiftertje over Deportivo-doelman Ruben Martinez, in het voorjaar nog aan de slag bij Anderlecht, het bezoekende lot.

Zakaria Bakkali kent voorlopig een weinig succesvol seizoen in La Coruna. De huurling van Valencia en tweevoudig Rode Duivel kon in elf officiële optredens voor de Noord-Spanjaarden nog niet scoren. Hij gaf tot dusver één assist.