© AP

‘Meneer Taylor Swift’ Travis Kelce verlengt contract bij Kansas City Chiefs: jaarsalaris van 16 miljoen euro

Travis Kelce heeft zijn contract bij Kansas City Chiefs, een topclub in het American Football, met twee jaar verlengd, zo maakte de club maandagavond bekend.

Vincent Van Genechten
Bron: BELGA

Volgens Amerikaanse media heeft de overeenkomst een waarde van net iets meer dan 32 miljoen euro, dus goed voor een jaarsalaris van zowat 16 miljoen euro. Het zou van hem de best betaalde tight end (TE) in de National Football League NFL maken. Dankzij de nieuwe overeenkomst ligt hij tot 2027 onder contract in Kansas City. 

“Ik heb me altijd goed gevoeld bij de Chiefs”, laat Kelce weten. “Ik speel al twaalf jaar voor dit team en het is nog steeds een eer en een plezier. Ik kan niet wachten om er weer aan te beginnen en te zien wat de komende jaren zullen brengen.”

Enkele maanden geleden wonnen de Chiefs hun derde Superbowl in vijf jaar tijd, na winst tegen de San Francisco 49ers. Met een gemiddelde van 123,4 miljoen kijkers werd dat het meest bekeken tv-programma ooit in de VS. De aanwezigheid van Kelce speelt daarbij een belangrijke rol. De 34-jarige Amerikaan is immers samen met de immens populaire popster Taylor Swift.

© Getty Images

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Andere sporten