Club hofleverancier met maar liefst zeven spelers en volledig Deens aanvalstrio: dit zijn de resultaten van het perfecte gemengde elftal voor topper van zondag

Simon Mignolet of Kasper Schmeichel? Hans Vanaken of Yari Verschaeren? En wie zet je in de spits nu de man van 37 miljoen geblesseerd is? Jullie stelden massaal jullie perfecte ‘mixed eleven’ op van Anderlecht en Club Brugge!

mgo

Met 52 procent haalde Simon Mignolet het van Kasper Schmeichel (32%) in doel, terwijl drie vierde van de stemmers ook voor Zeno Debast en Maxim De Cuyper koos in de verdediging. Naast Debast komt Brandon Mechele met 56 procent van de stemmen, terwijl Kyriani Sabbe met 57 procent de verdediging vervolledigt. Ook Joel Ordonez (42%), Killian Sardella (35%) en Ludwig Augustinsson (25%) vielen in de smaak.

Een rijtje hoger bezet blauw-zwart opnieuw twee van de drie posities. Hans Vanaken werd 87 procent van de stemmen vrij unaniem op het middenveld geposteerd, terwijl Raphael Onyedika met 73 procent ook vaak gekozen werd. Yari Verschaeren (44%) is de enige paars-witte speler op het middenveld, maar het verschil met Mats Rits (41%) is wel zeer klein. Ook Hugo Vetlesen (26%) en Theo Leoni (25%) kregen een vierde van de stemmen achter hun naam.

Voorin haalt Kasper Dolberg met 61 procent het diep in de spits duidelijk van Ferran Jutgla (36%), terwijl Andreas Skov Olsen (85%) de onbetwistbare rechtsbuiten van het gezelschap is. Anders Dreyer werd door de helft van de stemmers gekozen en vervolledigt als tweede Anderlecht-speler het aanvallende trio.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer