Van links naar rechts: Google Pixel 8 Pro, ASUS Zenfone 11 Ultra en Xiaomi 14 Ultra.
Volledig scherm
Van links naar rechts: Google Pixel 8 Pro, ASUS Zenfone 11 Ultra en Xiaomi 14 Ultra. © Yorick Dupon / NurPhoto via Getty Images

Drie onderschatte smartphones blootgelegd: wij zoeken uit of ze kunnen tippen aan de marktleiders

De toptelefoons van Samsung en Apple zijn gekend en uitgebreid besproken, maar hebben kleinere merken ook smartphones die je zuurverdiende centen waard zijn? We testten er drie uit: de Google Pixel 8 Pro (€1.099), ASUS Zenfone 11 Ultra (€999) en Xiaomi 14 Ultra (€1.499). Aan de hand van drie kenmerkende elementen zochten welke de beste is.

6 reacties

  • Karel Flanders

    2 weken geleden
    Samsung z Flip 5 is goedkoper dan die 3, minstens even goed op alle vlakken en je kan hem dichtklappen om in je zak te steken.
  • Frank Vos

    2 weken geleden
    ik heb de Xiaomi 14 ultra. pracht van een toestel en fenomale foto's. Enige jammere is dat Xiaomi in België niet goed vertegenwoordigt is, in Nederland, Duitsland, Frankrijk zijn er al fysieke winkels, met als gevolg dat ik hem in Nederland moest kopen om de photgrahy kit er gratis bij te krijgen +200 euro korting, in België was helaas zo geen actie en maakt het zeker niet aantrekkelijk om te kopen. hopelijk komt daar snel verandering in.
  • Steven Van Soom

    2 weken geleden
    Xiaomi troeft ondertussen op vele vlakken de topmodellen van Apple en Samsung af behalve op vlak van bloatware, dat is het enigste waarin Xiaomi in het zelfde bedje ziek blijft. Verder heeft het de krachtigste processor, snelste oplaadtijd, groot accu en vooral de Leica lenzen en software is formidabel,ik heb deze Xiaomi en het is beter ndan Samsung en iPhone. Enkel Pixel 8 pro komt in de buurt
  • Jean Petermans

    2 weken geleden
    75 tot 80 procent van de kopers van de top end toestellen gebruikt nooit de functies die deze geavanceerde toestellen aanbieden, men ook het meer voor " m'as-tu-vu".
  • Chris Ulrichts

    2 weken geleden
    Kijk naar de Android-upgrades en beveilingsupdates van ieder merk. Steekt Samsung met kop en schouders boven alles uit.