Vlimmeren - F.C. V.D.P.

Eerste Provinciale Vrouwen Antwerpen

F.C. V.D.P. wint in doelpuntenfestijn van Vlimmeren

Een riante zege voor F.C. V.D.P. in de uitwedstrijd tegen Vlimmeren zaterdag. Het duel eindigde op 0-7.

Bron: RBFA app

F.C. V.D.P. nam de leiding in de 27ste minuut via Britt Van Rompaey. Paulien Leen Neyens bracht in de 34ste minuut F.C. V.D.P. op 0-2. Direct na de rust vond Van Rompaey het net voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor F.C. V.D.P. Tessa Bogaerts bouwde in de 70ste minuut de marge uit voor F.C. V.D.P. Gwenn Geudens (Vlimmeren) kreeg een gele kaart in de 72ste minuut. Met nog zeven minuten te spelen voerde Lise Stuyck de score verder op voor F.C. V.D.P. Vier minuten later bouwde F.C. V.D.P. de voorsprong uit naar 0-6. Van Rompaey passeerde nog een keer de doelvrouw en maakte hiermee haar hattrick af. De uitploeg vond het net nogmaals via Stuyck in de 90ste minuut.

Vlimmeren heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf keer verloren, terwijl F.C. V.D.P. twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 27' Van Rompaey 0-1, 34' Neyens 0-2, 48' Van Rompaey 0-3, 70' Bogaerts 0-4, 83' Stuyck 0-5, 87' Van Rompaey 0-6, 90' Stuyck 0-7.

GELE KAART: 72' Geudens (Vlimmeren).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.