De rode loper

Justin en Hailey Bieber kondigen komst eerste kindje aan

Justin en Hailey Bieber.© AFP

Wie in BV-land of Hollywood vertoeft, op de rode loper of in de wandelgangen, komt al eens op bezoek in deze rubriek.

jvb

De Biebers verwachten een kindje

Justin (30) en Hailey (27) Bieber, die in 2018 in het geheim trouwden, kondigden op Instagram de komst van hun eerste kindje aan. Het koppel deelde een romantisch filmpje en foto’s van Hailey in een witte kanten jurk waarop duidelijk haar bolle buik te zien is. Ze zou iets meer dan zes maanden zwanger zijn. Op Instagram volgden meteen enthousiaste reacties en gelukwensen voor de Bieberbaby, van celebrity’s als Kylie en Kendall Jenner, Kim Kardashian, Paris Hilton en Bella Hadid.

Hailey Bieber toont haar zwangerschapsbuikje.© instagram

Tom Selleck verwacht lof

Acteur Tom Selleck betaalde de crewleden van de eighties-serie Magnum P.I. elk een bonus van 1.000 dollar uit eigen zak. Dat schrijft hij in zijn memoires You never know. Selleck, wiens personage Magnum in de jaren tachtig een televisie-icoon was, vroeg de studio tijdens onderhandelingen om de crew een bonus te betalen als het achtste en laatste seizoen op tijd en binnen budget ingeblikt zou worden. De studio weigerde omdat het geen precedent wilde stellen, dus besloot Selleck de crew te betalen met zijn eigen bonus. Nobele daad. Maar dat hij het nu opschrijft in zijn memoires, betekent vermoedelijk dat hij vier decennia na datum graag een schouderklopje wil.

Tom Selleck als ‘Magnum, P.I.’, in de jaren 80.© Getty Images

Kristen Stewart verwacht meer van Hollywood

Hollywood klopt zichzelf graag op de borst: van seksisme of het patriarchaat zou geen sprake meer zijn. Maar actrice Kristen Stewart noemt Tinseltown in Porter magazine hypocriet. Hoewel er al vooruitgang is, blijft de groep vrouwen die iets te zeggen hebben in het studiosysteem eerder beperkt. Het is niet omdat je een film van Maggie Gyllenhaal of een film met Margot Robbie maakt, zegt Stewart, dat het patriarchaat dood is. “Je hebt er gewoon vier vrouwen uitgekozen”, zegt ze. En dat is lang niet voldoende.

Kristen Stewart.© GC Images