Onder andere Gers Pardoel stond vorig jaar in Edegem.© RR

Concertreeks Parkies komt terug naar de Romeinse Put

Edegem -

De gratis concerten van Parkies waren vorige zomer voor de eerste maal te gast in Edegem. Tijdens juli en augustus worden de liefhebbers van live muziek opnieuw aan de Romeinse Put verwacht voor zeven optredens.

De Romeinse Put van Edegem was in 2023 de enige plek in de provincie Antwerpen waar Parkies te gast was. Toen kwamen onder andere Karen Damen, Gers Pardoel, Maksim en Gustaph langs voor een optreden.

Ondertussen is bekend geraakt dat Edegem opnieuw gastgemeente zal zijn voor zeven avonden van Parkies. Op de namen van de eerste artiesten is het nog even wachten.

Gratis voor bezoekers

“Vanaf 19 uur zijn alle inwoners, buurtbewoners en passanten welkom. In een oase van groen, voorzien van de nodige food en drinks, kan je in de zomermaanden wekelijks genieten van de gevarieerde optredens. Rond 20 uur start het voorprogramma. Na een korte pauze volgt aansluitend onze hoofdartiest. Dankzij de samenwerkingen met het lokale bestuur en de diverse partners zijn de Parkies-concerten opnieuw gratis voor de bezoekers”, geeft de organisatie aan.

Van 1 juli tot en met 12 augustus zal Parkies iedere maandag gedurende zeven weken een andere artiest laten kennis maken met Edegem. (fisp )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Festivals