BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Herbeleef hoe Quick.Step Floors een zinderende editie van de E3 Harelbeke domineerde

WielrennenNegen dagen voor de Ronde van Vlaanderen krijgen de renners met de E3 Harelbeke de kans om hun conditie te testen voor Vlaanderens Mooiste. Qua parcours geldt Harelbeke immers nog altijd als dé generale repetitie voor de Ronde. Krijgen we opnieuw een Belgisch podium, zoals vorig jaar, met Van Avermaet, Gilbert en Naesen? Mis hier niets van alle actie!

13 reacties

  • Jan Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Mooie , zware koers ! Sterke Benoot en Van Avermaet die een paar keer probeerden de boel uiteen te rijden . Maar ze zaten in de tang van Quick-Step . Het geklop naar de mensen van de organisatie na de aankomst was ook niet nodig , Terpstra . Gedrum hoort nu eenmaal bij de koers ...
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Koers is koers, je moet proberen recht te blijven, vallen is vallen." Punt andere regel".Ben geen quick fan en zeker geen Terpstra fan, maar gewonnen, zo simpel is dat. Ze hebben de kans gehad en gekregen om Terpstra in te halen, MAAR ZE HEBBEN HET GEWEIGERD omdat ze schrik hadden van elkaar dat er een Belg zou winnen! Indien je een achterstand van 40sec terugbrengt naar 10à14sec en je weigert dan om verder koers te maken dan moet je daar niet veel achter zoeken.
  • Julien Verhaeghe

    6 jaar geleden
    waarom niet de kaart Roelands getrokken ?
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Het gaat hier recies niet over de wedstrijd. De beste heeft gewonnen met steun van de betere ploeg vandaag. Hun teller staat ondertussen op 18 overwinningen.
  • luk g.

    6 jaar geleden
    Vincent : slaapverwekkend ? Man toch, ik denk dat jij naar een andere koers gekeken hebt ...