Direct naar artikelinhoud
TV-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Heath Ledger in actie in ‘A Knight’s Tale’.Beeld The Hollywood Archive

Er wacht u een zeer gevarieerde tv-avond. U hebt de keuze tussen twee films met enkele grote namen – Naomi Watts, Heath Ledger, Matthew McConaughey! – en enkele van de meest besproken tv-programma’s gemaakt in Vlaanderen. Zo kan u naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog vanavond kijken naar de heruitzending van In Vlaamse velden. Bekijk hier de volledige tv-gids.

Niveau 4

Eric Goens gaat in dit nieuwe seizoen opnieuw samen met politie op stap. Dit keer patrouilleert hij mee in enkele grote provinciesteden. Daaruit blijkt dat het nog altijd alle hens aan dek is voor de politie, ook al is het algemeen dreigingsniveau gezakt van 4 naar 2.

Om 20.35 uur op VIER.

The Sea of Trees

Het eens zo gelukkige huwelijk van Arthur Brennan en zijn vrouw Joan is op een dieptepunt beland wanneer het noodlot toeslaat. Verdoofd door verdriet reist Arthur af naar een mysterieus bos aan de voet van de Japanse berg Fuji, beter bekend als ‘The Sea of Trees’, waar men komt om na te denken over het leven en de dood. Hier ontmoet hij de letterlijk en figuurlijk verdwaalde Takumi Nakamura.

Matthew McConaughey, Naomi Watts en Ken Watanabe spelen de hoofdrollen in deze dramafilm van regisseur Gus van Sant. De reacties waren eerder gemengd, maar de beelden van het prachtige Japanse landschap en de acteerprestaties konden wel op veel bijval rekenen.

Om 20.40 uur op Vitaya.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!

Belga Sport: Eric Wauters - Eén hindernis te veel

Eric Wauters was al op vroege leeftijd zot van paarden en paardensport, maar was van simpele afkomst. Dankzij een enorm doorzettingsvermogen en een staalhard karakter, groeide hij uiteindelijk toch uit tot jumpingruiter, misschien wel de beste die ons land ooit gekend heeft. Maar toen de resultaten er niet meer kwamen, was dat een teleurstelling die hij niet te boven kwam.

Om 21.20 uur op Canvas.

In Vlaamse velden

Naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog start Eén vanavond met de heruitzendingen van deze fraaie oorlogsreeks die van Lize Feryn een ster maakte.

Om 21.30 uur op Eén.

A Knight’s Tale

Nadat zijn meester tijdens een toernooi het loodje heeft gelegd, trekt schildknaap William Thatcher diens harnas aan en besluit hij om voortaan als ridder door het leven te gaan. Met de hulp van Geoffrey Chaucer trekt hij, vermomd als Ulrich von Lichtenstein van Gelderland, van toernooi naar toernooi. Slechts één ridder blijkt sterker te zijn dan hij: de regerende kampioen, graaf Adhemar.

Om 20.35 uur op Zes.

Beeld uit ‘A Knight’s Tale’.Beeld © The Hollywood Archive