'Jongens wat enorm, we gaan (niet meer) naar Benidorm'
Volledig scherm
PREMIUM
'Jongens wat enorm, we gaan (niet meer) naar Benidorm' © REUTERS

Crisis aan de Costa: waarom er steeds minder toeristen naar Benidorm komen

TrouwBenidorm zal oma Freda Jackson (81) niet snel meer terugzien. ‘Veel te veel Spanjaarden’ die haar ruw onder de voet liepen, en een keur aan typisch Spaanse hapjes en vertier bezorgde de Britse vorig jaar een ware horrorvakantie. 

51 reacties

  • Jos Mardig

    6 jaar geleden
    Hoi Daniëlle, mooi verhaal, alleen dat van geen filles lijkt me niet over dit land te gaan...
  • aaron aerts

    6 jaar geleden
    Och wie wilt er tussen de engelsen hangen met hun lawaai, gezuip en slecht eten voor een straaltje zon ? Voor een fractie van de prijs kan je eindeloze city trips doen in mooie steden. Wie gaat er nu nog als een plant op een strand liggen om zich vol te tanken met suiker en alcohol ?
  • Marc Puystiens

    6 jaar geleden
    Danielle Roggeman. Nog nooit naar het buitenland geweest? Ken anders wel een heleboel mooiere plekjes dan stad vlaanderen.
  • Danielle Roggeman

    6 jaar geleden
    We hebben dit jaar een pracht vakantie gehad.....thuis. Twee laanden elke dag buiten ontbijten. Geen last van luidruchtige Britten of wat dan ook., geen files enz.... België is ook mooi, heeft ook mooie plekjes om eens te bezoeken Als het weer mee zit, is het hier even mooi als in het buitenland !!!
  • Jeroen Bras

    6 jaar geleden
    De Spanjaarden die bedoelt worden zijn zijn de Spanjaarden die in het binnenland wonen en zelf op vacantie gaan naar de kust De Spanjaarden die in Benidorm wonen zijn de binnenlandse Spanjaarden liever kwijt dan rijk Ze asiocaal en arrogant Kom zelf al jaren in Benidorm heb er ook vrienden wonen En als de Spanjaarden op verlof zijn kom ik daar ook niet Mijn tip mijd de Spaanse verlof en feestdagen en het is er plezant