Getty/ironplanet.com
Volledig scherm
© Getty/ironplanet.com

Geld te veel? Privéjet Elvis Presley opnieuw te koop

Een vliegtuig dat ooit toebehoorde aan Elvis Presley en zelfs door hem persoonlijk werd ingericht, is wederom te koop via een veilingsite. Een jaar geleden ging het toestel onder de hamer voor ruim 400.000 euro, maar de toenmalige koper biedt het collectors item nu zelf aan. 

0 reacties

  1. KIJK. Topmodellen en beste vriendinnen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium
    Celebrities

    KIJK. Topmodel­len en beste vriendin­nen Heidi Klum en Tyra Banks verrassen Mariah Carey op het podium

    Mariah Carey (55) kreeg een heuse verrassing tijdens haar optreden in Las Vegas. Heidi Klum (50) en Tyra Banks (50) doken plots naast haar op, op het podium. Als echte fashionista's werkten ze de make-up van Carey bij en ook haar haren werden onder handen genomen. Heidi en Tyra zijn al 27 jaar lang bevriend en werkten geregeld samen op de catwalk en in fotoshoots. Zo waren ze beiden ook Victoria’s Secret Angels. “Heidi, voor altijd mijn dierbare engel”, schrijft Tyra bij een foto van hun twee.
  2. KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-album: “Dit is zo triest”
    Muziek

    KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-al­bum: “Dit is zo triest”

    Om 6u ‘s ochtends Belgische tijd liet Taylor Swift (34) haar 11de studioalbum ‘The Tortured Poets Department’ los op de wereld. Het album is een soort dagboek waarin ze het heeft over liefdesverdriet, vermoedelijk door haar exen Matty Healy en Joe Alwyn. Op sociale media zijn de nummers alvast een schot in de roos. Fans delen hun reacties terwijl ze naar het album luisteren, vaak met open mond en rollende tranen op hun wangen. “Dit is haar beste album tot nu toe”, klinkt het op TikTok.