Ruim vierhonderd dansers verwennen meer dan duizend toeschouwers met een wervelende show.© Elke Lamens

Ruim duizend toeschouwers genieten van dansshow ‘Cirque du Syrah’ van Sint-Jobse dansstudio

Sint-Job -

Meer dan 400 dansers van Dansstudio Syrah uit Sint-Job gaven afgelopen weekend een spectaculaire dansshow. Ruim duizend toeschouwers genoten in OC ‘t Centrum in Sint-Lenaarts van ‘Cirque du Syrah’.

Dansstudio Syrah bestaat 25 jaar en wilde dat niet zomaar voorbij laten gaan. “Aan deze show is twee jaar keihard gewerkt. De dansers maten hier het beste van zichzelf zien en de samenwerking met de Mortselse circusschool was uniek”, vertelt verantwoordelijke Vicky Hellebosch van Dansstudio Syrah.

Om dit jubileum te vieren met het grote publiek, mocht het wel eens wat specialer zijn. Voor de dansshow ‘Cirque du Syrah’ werkten de dansers samen met circusschool Art To Move uit Mortsel. “Op die manier hebben we het circus naar de theaterzaal gebracht. Sommige dansers leerden jongleren en tuimelen aan de trapeze. Het was een heel bijzondere ervaring.”

“Bij ons staat elke danser centraal, van 2,5 jaar tot zestigplusser en ook onze speciale dansers laten we schitteren. We zijn heel blij en dankbaar dat we onze 25ste verjaardag op deze manier kunnen vieren.”

De show was vier keer uitverkocht, met meer dan duizend toeschouwers die van deze circusshow genoten. Aan het einde van het dansweekend kregen alle dansers een speciaal dankjewel-geschenkje als aandenken. (ella)

Er werd druk geschminkt en haren gevlochten voor de show.© Elke Lamens

Voor de show werkte Syrah samen met de circusshool Art To Move. Meteen ook het thema van de dansshow.© Elke Lamens

Dansers werden even circusartiest voor Cirque du Syrah.© Elke Lamens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners