VIDEO. Johan Bakayoko vertaalt interview met zijn mama: “Beste gevoel om samen met je moeder te vieren”

Zondagmiddag speelde Johan Bakayoko (21) kampioen met zijn PSV. De Nederlandse club uit Eindhoven versloeg Sparta Rotterdam met 4-2 in eigen huis. De Belgische flankaanvaller kwam voor de zesde wedstrijd op rij tot scoren. Nadien kon er dan ook een warm interview af met zijn allergrootste fan: mama Bakayoko.

Jarne Muysewinkel

Nee, Nederlands spreekt de moeder van Johan Bakayoko nog niet. Een kort interview met enkele Franse zinnen kregen de mannen van ESPN Nederland wel voorgeschoteld, met vertaling door de Rode Duivel. “Hallo iedereen, ik ben blij dat we gewonnen hebben”, klonk het. “De 25e titel. Ik ben blij voor Johan omdat hij van me houdt. En we hebben gewonnen”, aldus de moeder die zich duidelijk aan het vermaken was.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

PSV speelde zondag voor de 25e keer in de geschiedenis van het Nederlandse voetbal kampioen. De amper 21-jarige flankspeler uit België heeft een groot aandeel in die titel. In 31 wedstrijden kwam Bakayoko twaalf keer tot scoren en leverde hij negen assists af. De ploeg uit Eindhoven is dus al kampioen, maar werkt wel nog twee wedstrijden af tegen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen