Het schepencollege en mensen van vzw Into The Night Events tijdens de voorstelling van het zomerprogramma eind maart.© rr

Bornem is klaar voor de zomer: ontdek het programma van Factor 24

Bornem -

De zomer van Bornem ziet er goed uit. Op het programma staan de Dag van De Bornemnaar, Zonnekloppers en 50 jaar Kinderboerderij. In totaal zakken er meer dan twintig bekende artiesten af naar de gemeente.

Wout Van Den Eede

Zonnekloppers 

Voor Zonnekloppers werkt de gemeente opnieuw samen met vzw Into The Night Events voor drie magische vrijdagavonden op unieke locaties.

De aftrap wordt gegeven op 28 juni in Breeven met o.a. Gene Thomas en Jelle van Dael, ex-Lasgo. Op vrijdag 12 juli is het park van kasteel d’Ursel in Hingene het wondermooie sprookjesdecor waar onder andere Cookies And Cream, Jasper Erkens en Jeroen Delodder optreden. Eindigen wordt gedaan op de voetbalterreinen van FC Mariekerke op 26 juli met onder andere Eva De Roo ft. Double D en de winnaars van VTM-programma’s The Voice Kids: Sikudhani en Starstruck: Mother Mercury (Queen-coverband).

Je bent telkens welkom vanaf 18 tot 2 uur, of tot middernacht voor optredens aan het kasteel van Hingene.

50 jaar Kinderboerderij 

Op donderdag 15 augustus viert de kinderboerderij haar vijftigste verjaardag. Van 11 tot 22 uur kan je er vanalles beleven. Het gaat van een pensenkermis, (volks)spelen en kinderanimatie tot toffe worskhops en ambachten ontdekken. Ook enkele topartiesten staan op het programma: Les Copines, Belle Pezez en 2 Fabiola, allemaal met liveband.

Dag van de Bornemnaar

Voor de vierde keer wordt dit Bornemse volksfeest georganiseerd. De familiedag vindt plaats op zondag 1 september van 13 tot 20.30 uur en vormt het sluitstuk van de zomer. Met een grote centrale drankentoog, uitgebaat door de verenigingen, meer dan vijftig kraampjes met eten, drank, informatie, workshops van Bornemse verenigingen, springkastelendorp, exclusieve grote glijbaan, knotsgekke animatie voor jong en oud. Deze vier topartiesten maken de dag compleet met swingende optredens: Ketnetband, Maksim, Laura Tesoro en Stan Van Samang.

Begin juni ontvangen de Bornemnaars een flyer waarin alle geplande activiteiten opgelijst staan. Het volledige programma kan je nu al raadplegen op de website van de gemeente.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners