VfL Wolfsburg van Koen Casteels klopt Mainz met 3-0 en sluipt top vijf weer binnen

Wolfsburg heeft op zaterdag de drie punten thuisgehouden in de Bundesliga. De ploeg van Koen Casteels klopte Mainz met 3-0 en springt zo met 35 punten voorlopig over Eintracht Frankfurt naar de vijfde plaats, op 15 punten van leider Borussia Dortmund. Frankfurt speelt zondag nog tegen het Borussia Möngengladbach van Thorgan Hazard.

De Duitser Maximilian Arnold scoorde in de vierde minuut de 1-0 met een hard schot van op de rand van de 16. In de tweede helft maakte de Nederlander Wout Weghorst er in de 70e minuut 2-0 van met een penalty, toegekend door de VAR na handspel. Uiteindelijk legde de Duitser Robin Knoche de 3-0 eindstand vast in de 76e minuut.