© Google street view

Jonge inbreker breekt been bij sprong uit raam van appartement en wordt opgepakt

Een 20-jarige man is dinsdagnacht opgepakt door de politie in het kader van een inbraak in een appartement in de Delinstraat in Antwerpen-Noord. De jongeman raakte gewond aan het been, vermoedelijk als gevolg van een sprong uit het raam van het appartement.

joro

De bewoonster van het appartement werd in de nacht van dinsdag op woensdag wakker en zag twee personen in haar woonkamer staan. De twee verdachten bedreigden het slachtoffer eerst, maar maakten zich snel uit de voeten via een openstaand raam.

De politie kon in de Lange Beeldekensstraat een verdachte treffen. Hij mankte hevig en was zwaar gekwetst aan het been, vermoedelijk ten gevolgde van de sprong uit het raam. Er kwam een ziekenwagen ter plaatse. De verdachte werd gearresteerd, maar moest eerst geopereerd worden.

De tweede verdachte werd nog niet gevonden, maar in de Greinstraat werd een tasje met onder meer een bivakmuts, een boksbeugel en een zaklamp aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de tweede verdachte. Aan het slachtoffer werd bijstand van de dienst slachtofferhulp aangeboden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER