AP
Volledig scherm
© AP

"Goede god, ik heb prostaatkanker": Britse komiek Stephen Fry getuigt over zijn strijd

Prostaatkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen, maar toch heerst er rond de ziekte nog een taboesfeer. Met zijn moedige getuigenis op Youtube, wil de Britse komiek, schrijver, en presentator Stephen Fry (60), o.a. bekend van 'A Bit of Fry & Laurie', dat doorbreken.

0 reacties

  1. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”
  2. KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tickets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op
    CELEBRITIES

    KIJK. Travis Kelce en Taylor Swift veilen Eras Tour-tic­kets voor goede doel en dat levert gigantisch bedrag op

    Dat de concerttickets voor de Eras Tour van Taylor Swift (34) zeer gegeerd zijn, is geen geheim. Fans hebben er een flinke duit voor over, zeker als de tickets dan nog eens geveild worden door de zangeres zelf en haar vriend Travis Kelce (34). Dat deed het koppel tijdens een benefietgala van Travis’ NFL-collega (National Football League) als verrassing. “Mijn wederhelft en ik hebben zonet eens gepraat ...”, begint Kelce. “We willen vier tickets voor The Eras Tour veilen!” Een instant succes voor de geldinzameling, want de tickets gaan uiteindelijk de deur uit voor zo’n 75.000 euro.