Meghan Markle pakt uit met cadeautjes van haar schoonfamilie

© Photo News

De Britse prins Harry en Meghan Markle zijn momenteel op bezoek in Fiji, waar het op het moment van hun aankomst behoorlijk hard waaide. De hertogin had voor de gelegenheid een witte jurk aangetrokken van een Australische ontwerpster en juwelen die ze cadeau kreeg.

vwh

Het paar witte oorbellen kreeg ze eerder deze zomer van Harry’s grootmoeder, the Queen. Ze schonk ze in juni, net voor hun eerste uitje samen in Cheshire. Markle droeg ze voor het eerst op die dag en nu ook tijdens de koninklijke tournee.

Ook de armband van de aanstaande mama was een geschenk. Die kreeg ze volgens royaltywatchers in mei, net voor haar huwelijk, van schoonvader prins Charles. Het gaat om een zilveren sieraad dat ze ook al droeg aan de vooravond van haar grote dag, toen ze met haar mama Doria Ragland aankwam aan het hotel waar ze haar laatste nacht als ongehuwde vrouw zou doorbrengen.

© Photo News

Het is niet de eerste keer dat Markle tijdens deze royal tour gekregen juwelen draagt. Vorige week, op de eerste dag van het staatsbezoek in Australië, knipoogde ze naar prinses Diana met een setje oorringen in de vorm van vlinders. Ook prins Harry is reeds opgevallen met een sieraad: hij draagt sinds kort een zwarte ring - een Oura ring om precies te zijn - die zijn activiteiten- en slaappatroon opvolgt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen