Londerzeel - Berchem Sport

Tweede Afdeling VV B Voetbal

Berchem Sport wint na knappe comeback

Londerzeel heeft de thuiswedstrijd tegen Berchem Sport tot de rust gecontroleerd en kwam op een 1-0 voorsprong. Berchem Sport draaide het duel echter om en won met 1-2.

Bron: RBFA app

Net voor de rust scoorde Souhaïl Taqi voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 1-0. Direct na de rust bracht Kenneth Boakye Bedie Berchem Sport langszij. Kelvin Owusu maakte het beslissende doelpunt in de 71ste minuut. Berchem Sport draaide daarmee de rollen om. Charni Ekangamene (Berchem Sport) pakte een gele kaart in de 87ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Londerzeel één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Berchem Sport drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning van Berchem Sport met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd, op zondag 5 mei om 15 uur, speelt Londerzeel bij City Pirates. Berchem Sport speelt dan thuis tegen Lille United.

DOELPUNTEN: 44' Taqi 1-0, 53' Boakye Bedie 1-1, 71' Owusu 1-2.

GELE KAART: 87' Ekangamene (Berchem Sport).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.