© *

Decolleté van An Lemmens lokt reacties uit, veel valse noten in 'The Voice'

De coaches hebben de eerste liveshow op een indrukwekkende wijze ingezet, maar op sociale media regende het echter kritiek op 'The Voice'. Niet zozeer omwille van de prestaties van de kandidaten die zoals steeds het beste van zichzelf gegeven hebben, maar wel omwille van de slechte geluidskwaliteit. Het ging beter eenmaal team Bart aan de beurt was, maar dat kan voor de kandidaten niet fijn geweest zijn. Ook het decolleté van An Lemmens weekte heel wat reactie los op sociale media.

nkdr

Een avond zonder knalprestaties werd het, terwijl de coaches nochtans het goede voorbeeld hadden gegeven door de liveshow in te zetten met het nummer Let’s Go Crazy van Prince. Voor de coaches werd het een moeilijke avond, want er vielen meer valse dan juiste noten op hun bord.

Van valse noten gesproken: ook een paar acts deden wenkbrauwen fronsen. Iemand had het briljante idee om de danseressen van Adele (27) uit Deurne rook te laten uitblazen op de tekst You’re by my side en we’ve got smoke in our lungs van het nummer Your Song van ­Rita Ora: leuk voor de jonge kijkertjes. Adele haalde de volgende ronde niet, wel deze acht: Amber (23), antiquair Mike (23), Dieter (29) én zijn maatje Dries (29) die samen in de groep Houston’s Problem zingen, ­jonkie Luka (16), beroepsmilitair Yoeri (33), posterboy Sitse (18) en Nelson (20). Volgende week is het aan de zestien andere finalisten om ­beter te doen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER