ACV Twitter
Volledig scherm
© ACV Twitter

Vakbonden delen 'pensioenkrant' uit: "Mensen informeren over het geknoei van de regering"

De drie grote vakbonden zijn deze ochtend gestart met de uitreiking van hun 'pensioenkrant'. Bedoeling is de mensen te informeren over het "pensioengeknoei" van de regering. "De minister en de regering hebben het pensioendossier van a tot z mismeesterd", aldus ACV-voorzitter Marc Leemans.

79 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Gelukkig dat die er nog zijn om ons en onze kinderen een menswaardig leven te geven. Wat veel niet beseffen, tot ze op straat staan en bij de vakbond komen huilen!!
  • willy van der Wijk

    6 jaar geleden
    België is een vazalstaat van de middeleeuwen vijftig percent voor de adel (ministers en burgemeesters en schepenen en parlementsleden en vijfentwintig voor de hiërarchie en vijfentwintig voor de King van dit kleine vazalstaatje.
  • Peter Simons

    6 jaar geleden
    Er is geld genoeg, alleen zit het op de verkeerde plaatsen. Maar er is nog hoop, NVA ging het veranderen tijdens deze regeerperiode en ze hebben nog een dik jaar !
  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    Schaf al die nutteloze, overbodige regionale 'beschermde werkplaats' regeringen af en er is meer dan geld genoeg om de pensioenen te betalen. Maar nee, de heren/dames politici gaan liever zelf vroeg op pensioen. Met een pensioen dat veel hoger ligt dan van de gemiddelde Belg.
  • Willy Masson

    6 jaar geleden
    Beste vakbonden toch geen probleem we gaan het Zilverfonds gebruiken, oei nee de rode socialistische graaier van,delanotte heeft het geleegd.