Avicii is vorige week vrijdag op 28-jarige leeftijd overleden in Oman.
Volledig scherm
Avicii is vorige week vrijdag op 28-jarige leeftijd overleden in Oman. © RV

"Avicii plande grote comeback, maar annuleerde shows vlak voor aankondiging"

Avicii - echte naam Tim Bergling - had in 2017 plannen gesmeed om dit jaar opnieuw enkele liveshows te doen. Vlak voor de aankondiging van die shows zou de Zweedse dj zich echter bedacht hebben en de toer laten annuleren hebben. Dat melden Zweedse en Duitse media.

5 reacties

  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Ik begrijp zeer goed wat hij heeft gevoeld ... volgens mij werd zijn kopje telkens weer zot gemaakt door het management en de platenfirma , als hij er niet klaar voor was , dan hadden ze hem gerust moeten laten , maar zo'n platenfirma's en managers zien alleen maar de centen vliegen richting hun , terwijl ze van de persoon een marionet maken die moét presteren.
  • Chantal Vlaeminck

    6 jaar geleden
    De roem werd tenslotte zijn dood, heb de documentaire gezien op Netflix, jongen werd geleefd door anderen, Het was alleszins een genie, dat hij nu mag rusten in vrede
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Gaan ze daar nu blijven over zagen die jonge gast was op moet ten einde en de rest gaan we nooit weten punt laat hem nu rusten!
  • Jan Janssens

    6 jaar geleden
    Hij was een introverte, verlegen eenvoudige jongen die ze telkens opnieuw wilden pushen om op te treden voor een grote massa volk terwijl hij zich nergens beter voelde dan in zijn kamer waar hij aan nieuwe muziek kon werken. Die hele entourage die je in een richting stuurt die je zelf niet wil, is denk niet te vatten als je het niet zelf meemaakt.
  • José Gonzales

    6 jaar geleden
    Erg hij had ni zo op de laatste momenten voor een optreden alles moeten veranderen je hersenen hebben ook nood aan rust! Jammer veel te ijverig geweest!