© Suzanne Bitton

Suzanne (28) verliest smartphone in Antwerpen: “Foto’s van overleden zoontje staan erop”

In een emotionele oproep is de 28-jarige Suzanne Bitton op zoek naar haar verloren smartphone. Op het toestel staan immers heel veel foto’s van haar recent overleden zoontje Maxim. “Het zou voor mij het allergrootste cadeautje zijn moest ik hem ongeschonden terug in mijn handen hebben”, vertelt de vrouw aan de redactie van Het Nieuwsblad Online.

mrra

“Heeft er iemand mijn zwarte Samsung Galaxy A3 gezien?” vraagt Suzanne zich af. Het toestel heeft dan wel een gebarsten scherm, maar de smartphone heeft voor veel emotionele waarde voor haar. “Meer dan men zou denken. Op mijn scherm staat er een foto van mijn overleden zoon die uiteindelijk een half jaar oud was geworden. Ook staan er gigantisch veel foto’s en filmpjes van hem die voor mij veel meer waard zijn dan alle koninklijke schatten van over heel de wereld.”

Haast en spoed

Op 21 december haastte Suzanne zich naar een familielid in Antwerpen. “Ik moest spurten om de tram te halen, want ik wilde hem niet missen. Ik was gejaagd om op tijd te zijn”, vertelt de jonge vrouw. Ze stapte op aan de halte op de Amerikalei, om tram 8 richting haar bestemming te kunnen nemen.

“Voor de tram moet ik mijn smartphone zijn kwijtgeraakt. Ik had een vestje aan waarvan de zakken aan de kleine kant waren, waardoor hij eruit gevallen is. Eerst dacht ik nog dat het toestel in één van mijn andere tassen zat, maar twee haltes later besefte ik dat mijn smartphone toch weg was. Ik ben meteen uit de tram gesprongen en ben dan twee haltes verder uitgestapt. Maar er kwam pas een tiental minuten later een tram terug. Maar toen was het al te laat, ik kon het niet meer vinden.”

Maand later nog geen spoor

Een maand later is er van haar smartphone nog geen spoor. Suzanne besloot om nog eens een kans te wagen via Facebook, in de hoop dat er iemand toch nog iets wist van haar smartphone. Haar oproep werd meteen gehoord, haar post op Facebook is ondertussen al meer dan 4.000 keer gedeeld.

“Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Het ontroert me echt dat zoveel mensen me willen helpen met mijn zoektocht. Ik weet dat de kans klein is, maar toch. Ik kan het altijd proberen. Er is maar één iemand die het moet zien en het herkennen. Het zou voor mij het allergrootste cadeautje zijn moest ik hem ongeschonden terug in mijn handen hebben”, besluit ze.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER