Demi Lovato verschijnt voor het eerst na overdosis weer in het openbaar

© Isopix

Op 24 juli werd een overdosis Demi Lovato bijna fataal, maar ondertussen is de popster aan de beterhand. Zo werd ze in Los Angeles voor het eerst in de openbaarheid gespot. Met een glimlach om de mond.

flb

Het is exact twee maanden geleden dat een overdosis drugs bijna het leven kostte aan Demi Lovato. Ze haalde net op tijd het ziekenhuis en het ging van daaruit rechtstreeks naar de ontwenningskliniek. Daar verblijft ze momenteel naar verluidt nog steeds, al mag ze nu en dan eens naar buiten gaan. Het is tijdens een van die uitjes dat ze voor het eerst weer in de openbaarheid werd gezien.

Volgens omstaanders zag de popster er goed uit en lachte ze. Ze droeg een koffie in de hand en maakte onder meer een praatje met een vrouw die haar hond aan het uitlaten was. Dat het met haar de goede richting uitgaat, werd ook al bevestigd door haar moeder. "Ze is gelukkig, gezond en ze werkt aan zichzelf. Ik heb hoop voor haar toekomst en die van onze familie", zei Dianna De La Garza daarover.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen